Bemutatkozás

1999 óta foglalkozunk menüs étkeztetéssel. Ez idő alatt Sopron több pontján szolgáltuk ki kedves vendégeinket, többek között a Kőszegi úti volt RAMÓNA étteremben, a Jereván lakótelepen a volt GO GRINGO étteremben (leánykori nevén IBOLYA) és jelenleg itt, az Ágfalvi úton.

Az étteremben családias hangulattal várjuk  vendégeinket, ahol csendes környezetben költhetik el az ebédet. Fontos a mai rohanó világban, hogy Sopron zajos életében egy kis meghitt helyen kényelmesen tölthesse el az ember az ebédidőt. A vendégkörünk olyan emberekből tevődik össze, akik nem akarnak vesződni az otthoni főzéssel, de mégis szívesen élvezik az otthon ízeit.

A menü nálunk mindig frissen készült ételeket tartalmaz. Az étterem ízvilágában igyekszünk tükrözni az otthoni ételek egyszerűségét, és harmóniáját. A menü összeállításánál mindig figyelembe vesszük a különböző igényeket, és ezzel elérjük, hogy minden vendégünk megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. A menüs étkeztetés során sokak hajlamosak elfelejteni, hogy az, aki ezt a szolgáltatás igénybe veszi, változatos, és tápláló ételeket szeretne fogyasztani. Mi pont ezért a legjobb alapanyagokból válogatva állítjuk elő ételeinket figyelembe véve az egyéni igényeket is.

Minden héten új menüajánlattal várjuk a kedves vendégeinket. Diákcsoportokat, osztálykirándulókat egyedi ajánlattal várja az éttermünk.

Vendégeink a heti menüket az éttermünkben elfogyaszthatják, de el is vihetik magukkal, vagy étel házhozszállítás  szolgáltatásunkkal akár saját otthonukban, vagy munkahelyükön is élvezhetik. Vendégeink a heti menü alapján összeállított ebédrendeléseit ételfutárunk szállítja ki.

 

A Családsegítő Intézettel kötött szerződés szerint lehetőség van hozzánk befizetni helyben fogyasztásra, elvitelre, vagy akár kiszállításra is!

 

Tekintse meg aktuális heti menüajánlatunkat
- Magyar